https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

neděle 6. září 2015

Weleda: Mandlová péče pro citlivou pokožku Recenze (Review)




Weleda: Mandlová péče pro citlivou pokožku Recenze (Review)








Doufám, že se Vám bude libit nová recenze. Testovala jsem pro Vás sprchový krémtělové mléko a krém na ruce z mandlové řady pro citlivou pokožku.




Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku (200 ml / 209 Kč)

Jemné rostlinné tenzidy obsažené v tomto sprchovém krému velmi jemně čistí citlivou pokožku. Šetrně myje jemnými rostlinnými tenzidy a pečuje o pokožku již během sprchování. Díky obsahu bambuckého másla pomáhá pokožku zvláčňovat a vyhlazovat. Působí na obnovu lipidů a tím pomáhá udržovat hydrataci pokožky v rovnováze.





Na sprchové gely nejsem jinak náročná, protože nemám suchou pokožku, tak nepotřebuji nějaké extra hydratační. Stačí, když hezky pění a hezky voní. 
Tento sprchový gel je krémový, naprosto nádherně voní a vonět vydrží i po umytí. Pokožka je hebká  jemná a dobře hydratovaná. Mandlový sprchový krém je užasný pro vsechny typy pleti. 



Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku (200 ml / 399 Kč)

Tělové mléko s jemnou mandlovou vůní zklidňuje pokožku náchylnou k podráždění a pomáhá redukovat její zarudnutí. Vyvážené pH složení s mandlovým olejem v bio kvalitě poskytuje dlouhotrvající hydrataci, snižuje podráždění a pocity napětí. Posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky a tím ji chrání před působením vnějších vlivů. Mléko se rychle vstřebává, pokožka je po aplikaci hedvábně jemná.





Celá tato mandlová péče na citlivou pokožku má jemně růžové obaly. Tělové mléko je v bílé lahvičce. Má dávkovací pumpičku, což se mi velmi líbí a je to praktické. Mléko má výraznější mandlovou vůni.
Tělové mléko je jemné a na pokožce se krásně a lehce roztírá. Po rozetření se celkem rychle vstřebává, takže nemusíte dlouho čekat, než se vsákne do pokožky. Pokožka je po použití mléka krásně jemná a hebká. 

Můj Favorit 


Jeden z nejlepších zimních krémů na citlivou a suchou pleť. Mně osobně se během jednoho roku vystřídají snad všechny typy pleti a pokud mám křehkou, suchou se šupinkami, tento krém jí pomůže během pár dní dostat se do formy. Dobře chrání před mrazem a celkově je na obličeji příjemný, hydratuje spoustu hodin a plet nepne. Krém je na pleti opravdu velmi příjemný, dobře hydratuje, pleť je hebká a jemná.








Mandlový krém na citlivou pokožku (50 ml / 229 Kč)

Krém na ruce s obsahem bio mandlového oleje zklidňuje pokožku rukou náchylnou k podráždění, hydratuje ji a snižuje pocity napětí. Posiluje přirozenou ochrannou funkci pokožky a tím ji chrání před působením vnějších vlivů. 




Konzistence i barva krému je velmi podobná tělovému mléku, je tedy hodně tekutý a mléčně bílý. Vstřebává se rychle a nezanechává mastný pocit.
S tímto mandlovým hydratačním krémem od Weledy jsem velmi spokojená, skvělý hydratační krém. Vyhovuje mi víc než mandlový pleťový krém, který je hutnější konzistence. Tento hydratační má konzistenci dost lehkou i pro mastnější pleť, používám ho na noc (občas i na den), velmi dobře hydratuje, zbytečně nemastí, nerozšiřuje a nezvýrazňuje póry.



V konečném zhodnocení musím říct, že mě mé první produkty od značky Weleda docela příjemně překvapily. Jsou užasné, a jsem moc spokojenáNakupovat můžete na  https://www.weleda.cz/10-mandlova-pletova-peceNakonec chci ještě moc poděkovat Weledě za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte zkušenosti se značkou Weleda?








Žádné komentáře:

Okomentovat