https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 21. prosince 2015

Matrix Total Results Moisture hydratační šampon a kondicionér + Matrix Oil Wonders vyživující olej Recenze





Matrix Total Results Moisture hydratační šampon recenze


Nathalieluky




Nathalieluky


Matrix

Kosmetika Matrix je jednou z nejpopulárnějších značek vlasové péče na světě. V roce 1980 ji ve Spojených státech založili manželé Arnie a Sydell Millerovi, přičemž jejich cílovou skupinou byli provozovatelé salonů krásy, koloristé, stylisté, vizážisté atp. Dnes je tato špičková kosmetika dostupná i široké veřejnosti.V nabídce Matrixu naleznete přípravky pro všechny typy vlasů. 




Matrix Total Results Moisture

Řada Moisture je určená pro vlasy suché, matné a unavené. Je vhodná pro všechny typy vlasů od nejjemnějších po ty nejsilnější. Používá technologii glycerinu a meruňkového oleje a zanechává vlasy hebké, hydratované a zářící.


Matrix Total Results Moisture hydratační šampon

Nathalieluky

Nathalieluky

Nathalieluky

Popis:

Matrix Total Results Moisture šampon pro suché vlasy je inovativní produkt v péči o suché dehydrované vlasy. Do hloubky vaše vlasy pramen po prameni hydratuje a dodává jim potřebnou výživu. Napomáhá uzamykat hydrataci ve vlasovém vláknu. Po použití Matrix Total Results Moisture šampon pro suché a poškozené vlasy budou vaše vlasy lesklé, plné života a hebké na dotek. Šetrně čistí a je vhodný i pro barvené vlasy. (http://www.parfums.cz/matrix/total-results-moisture-sampon-pro-suche-a-poskozene-vlasy/ ). 
Účinky:
  1. dodává vlasům extra dávku hydratace,
  2. rozjasňuje vlasy
  3. šetrně čistí 

Mé hodnocení

Podle mě, jeden z nejlepších regeneračních šampónů. Vlasy po prvním použití byly okamžitě jemné příjemné na dotek a v lepším stavu. Šampón mimo jiné nádherně voní. Jako jeden z mála bych řekla, že vlasy tolik nezatěžuje. Samozřejmě po delším používání vkuse (měsíc až dva) ano, ale to všechny regeneračních šampóny. 

Matrix Total Results Moisture kondicionér pro suché vlasy


Nathalieluky

Popis:

Matrix Total Results Moisture kondicionér pro suché vlasy je inovativní produkt v péči o suché dehydrované vlasy. Do hloubky vaše vlasy pramen po prameni hydratuje a dodává jim potřebnou výživu. Po použití Matrix Total Results Moisture kondicionér pro suché vlasy vaše vlasy získají instantní hebkost a lesk. Vlasy jsou více zvládnutelné a lépe se s nimi pracuje. Lehká konzistence kondicionéru Matric Total Results vaše vlasy zbytečně nezatěžuje. Vhodný i pro barvené vlasy. (http://www.parfums.cz/matrix/total-results-moisture-kondicioner-pro-suche-vlasy/ ).


Účinky:

  1. vysoce hydratuje
  2. vlasy získají hebkost
  3. dodává lesk
Nathalieluky

Mé hodnocení


Maska na vlasy od značky Matrix mi vlásky hydratovala, dodala lesk a zcelila konečky. Musím říct, že mě příjemně překvapil, protože jsem k němu byla dost skepická a nic nečekala. Mám od značky Matrix mnoho produktů a tahle kolekce mi moc vyhovuje. Kondicionér nechám cca 5minut. Vlasy vydrží krásné do dalšího mytí na další úpravu používám Matrix olejejíček :)


Matrix Oil Wonders vyživující olej pro lesk vlnitých a kudrnatých vlasů



Nathalieluky

Popis:

Vyživující olej pro lesk vlnitých a kudrnatých vlasů Matrix Oil Wonders dokáže na velmi dlouhou dobu zkrotit kudrnaté, nepoddajné a krepatějící se vlasy. Přípravek je ve formě spreje, což usnadňuje jeho nanášení. Bezoplachová péče zajišťuje vlasům nádherný lesk a snadné rozčesávání. Vlasový olej Wonders je možné použít i do vlasů před jejich mytím nebo do kondicionéru. Přípravek zanechá vlasy jemné, pružné, dokonale uhlazené a přirozeně lesklé. Obsahuje výtažky z palmových plodů, které vlasy i vlasovou pokožku ošetřují a do hloubky hydratují. Olej dodává vlasům výživu a poskytuje jim ochranu před volnými radikály. Olej pro výživu vlasů Wonders celkově zlepšuje kvalitu vlasů a dodává jim mladistvý vzhled. Dokonale oživí kudrnaté vlasy a pomáhá zajišťovat zdraví a vitalitu vlasové pokožky. ( http://www.parfums.cz/matrix/oil-wonders-olej-ve-spreji-pro-rychlejsi-foukanou/ ). 

Nathalieluky

Účinky:

  1. vyživuje a dodává lesk kudrnatým vlasům
  2. zajišťuje vlasům přirozený lesk 
  3. do hloubky vlasy hydratuje
  4. usnadňuje rozčesávání
  5. zanechává vlasy jemné a pružné
  6. uhlazuje kudrny
  7. vyživuje vlasy a poskytuje jim ochranu před vnějšími vlivy
  8. zlepšuje kvalitu vlasů a dodává jim mladistvý vzhled
  9. oživuje vlasy a jemně je provoní

Nathalieluky

Složení:

  • Výtažky z plodů palmy murumuru - vlasy vyživují, do hloubky hydratují a celkově zlepšují jejich kvalitu, zabraňují krepatění a účinně vlasy vyhlazují

  • Mé hodnocení

Na tento produkt jsem narazila v kadeřnictví. Vlasy jsou opravdu hebké. 
Naprosto úžasný olej. Dělá přesně to, co slibuje, mám po něm neuvěřitelně krásné a hebké vlasy až do dalšího umytí ale zároveň nejsou mastné, je to dle mého názoru jeden z nejlepších olejů na vlasy, které jsou na trhu. Moje vlasy ho zbožňují a já ho hodlám dále používat. Poměr cena-množství je docela dobrý, olej vydrží dlouho. Opravdu doporučuji.


Žádné komentáře:

Okomentovat