https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 5. dubna 2016

Victoria's Secret Pure Seduction+Victoria's Secret Sheer Love tělové mléka pro ženy, Recenze






Victoria's Secret Pure Seduction+Victoria's Secret Sheer Love tělové mléka pro ženy




Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Victoria's Secret tělové mléka. V minulé recenzi jsem psala o tělovém spreji a zmínila jsem se, že jsem i k tomu koupila tělové mléka. Musím uznat, že zrovna nejsem fanoušek krému, které jsou parfemováné, ale chtěla jsem je vždy zkusit. S tělovym sprejem jsem byla moc spokojená a stále ho používam. Ukáži vám dvě tělové mléka od značky Victoria's Secret, které jsou všude po světě velmi populární a věřím, že většina z vás o nich už slyšela.


Nathalieluky



Pure Seduction


Nathalieluky


Čistá, svěží vůně Victoria Secret Pure Seduction z kolekce Secret Garden vyzařuje svůdnost a neodolatelnost.Hydratující tělové mléko obsahující vyživující Aloe vera, extrakt z hroznových plodů  a antioxidační vitamín E. Pure Seduction je složený z: Hlava heřmánek, frézie, Srdce švestka, a meloun.
Balení se od tělového spreje příliš neliší, je jen o něco nižší a širší. Tělové mléko má hutnější konzistenci. Na druhou stranu se dobře roztírá, vůbec nelepí a okamžitě se vsakuje. Hydratuje skvěle, vůbec nelepí a okamžitě se vsakuje. 250 ml produktu stojí přibližně 220 korun.


Nathalieluky

Toto tělové mléko má příjemnou konzistenci, dobře se roztírá a vsakuje do pokožky. Kůže potom krásně a dlouho voní. Opět velikost balení a cena, naprostá spokojenost.



Sheer Love 



Nathalieluky


Dalším produktem je tělové hydratační mléko SHEER LOVE. Sheer love je složený z: hlava - aloe vera a heřmánek, Srdce - květ bavlníku a základem je lilie.  Musím říct, že jsem okouzlená už z balení. Strašně se mi líbí kombinace zlaté a rorůžové. Celkem znovu balení obsahuje 250 ml produktu za cca nějak okolo 250kc.
Mělo by jít o květinovou, svěží, něžnou a mladistvou vůni, velmi vhodnou do horkých letních dnů. Je to květinová vůně, která se líbí téměř každému a patří mezi jednu z nejprodávanějších vůní Victoria's Secret vůbec.


Nathalieluky


Mléko se má rychle vstřebávat, má zanechávat pokožku jemnou a  hydratovanou. Navíc obsahuje vitamin E a C. Musím říct, že se mléko doopravdy vstřebává ihned a zanechává pokožku krásně jemnouVůně je navíc naprosto dokonalá. Je sice znovu trochu do sladka, ale voní právě takovou tou čistotou, kterou já naprosto zbožňuju. Rozhodně má mléko opravdu velkou výdrž, což je skvělé. 


Nathalieluky


Celkové Hodnocení




Nádherné vůně mléka, sladká a při tom zároveň svěží vůně maliny a pivoňky. Tělové mléko skvěle hydratuje pokožku, zanechává ji hebkou a vláčnou po delší dobu. Dobře se nanáší a rychle se vsakuje. Textura je dobrá. Nádherný obal, a balení dlouho vydrží. Nejenže jsou produkty od Victoria's Secret nádherné, voňavé, ale také praktické, pohodlné a funkční. Doporučuji vyzkoušet. Celkový výběr kosmetiky najdete například zde

Máte nějakou kosmetiku od Victoria´s secret? 

Žádné komentáře:

Okomentovat