https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pátek 17. června 2016

Vichy Čisticí jílová pleťová maska, Recenze



Vichy Čisticí jílová pleťová maska


Natalieluky

Ahoj, dnes bych se ráda podělila o své postřehy a dojmy z používání pleťové masky. Vichy Čisticí jílová pleťová maska je novinka od užasné kosmetiky Vichy. Masky na obličej mám opravdu ráda a hlavně je pravidelně používám.
Maska se dvěma ultrajemnými minerálními jíly je určena pro smíšenou až mastnou pleť s ucpanými póry. Ihned po aplikaci je pleť vyčistěná a hebká na dotek.







Aplikace

Maska je středně hustá, lehce „klouzavá“, má šedivou barvu a hodně dobře se roztírá. Co se týče použití, doporučuje se masku nanášet na obličej zhruba jednou až dvakrát týdně a nechat působit 3-5 minut.  Aplikujte tenkou vrstvu a nechejte zaschnout. Poté opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti kolem očí. V případě vniknutí do očí důkladně vypláchněte.







Složení


Formule bohatá na minerály obsahuje kaolin a bentonitový jíl, které pomáhají odstraňovat nadměrné množství mazu a nečistot. Testováno na citlivé pleti pod dermatologickou kontrolou. Formulováno s Mineralizující termální vodou z Vichy pocházející z francouzských vulkánů. Testováno na alergie. Bez parabenů.Ihned po aplikaci je pleť vyčistěná a hebká na dotek.




Účinky masky jsou viditelné hned po prvním použití. Pleť je dokonale vyčištěná, póry jsou stažené a pupínky se rychleji hojí. Zdá se mi, že se pleť po jejím použití méně mastí a doslova září zdravím.



Celkový Dojem

Výborna novinka od Vichy. Kosmetika od Vichy mě stále překvapuje a vždy se těsim jaký bude nový výrobek od Vichy. Za sebe tedy mohu tuto masku rozhodně doporučit. Pokud se chcete dozvědět i o jiných produktech značky vichy, tak se mrkněte zde

Žádné komentáře:

Okomentovat