https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 11. července 2016

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Face mist R16 SPF50, Recenze




LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Face mist R16 SPF50




Nathalieluky


Ahoj, rozhodla jsem se dnešní článek věnovat opalovacím krémům. Sluníčko už nám pěkně pálí a opalovací krém byl měl být něčím, bez čeho se rozhodně opalovat nepůjdeme. Opalovací krémy chrání před spálením, výrazně snižují pravděpodobnost výskytu rakoviny kůže, zabraňují tvorbě vrásek a stárnutí kůže.
La Roche-Posay Anthelios Face mist je svěží sprej na obličej pro citlivou pleť a pleť se sklonem ke slunečním chránění. Při normální sluneční expozici. Rychle se vstřebává a zanechává suchý a neviditelný finiš.




Nathalieluky


Má celkem neutrální vůni, není parfémovaný. 
Výrobce slibuje ochranu před UVA a UVB zářením. Na pleti by se po použití spreje neměly objevit projevy spálení nebo kožní alergie způsobené UV zářením. Velke plus ma u me sprej, který je vhodný pro vsechny pleťi. Sprej je nemastný, určený především pro pleť se sklonem k akné. Přežije i nějaké to koupání, takže není potřeba se přemazávat co pět minut. Zároveň není těžký, takže pro normální pleť vhodný i na obličej. 



Nathalieluky




Aplikujte ochranný přípravek těsně před expozicí na slunci. Pro zachování úrovně ochrany aplikujte opakovaně v dostatečném množství, zejména při pocení nebo osušení ručníkem.

Vlastnosti:
  • S termální vodou z La Roche-Posay
  • Nezanechává bílé stopy
  • Vysoce odolný
  • Bez parabenů



Nathalieluky




Celkový dojem:



Super, dobře se roztírá, nelepí, a vůbec neni náročný. Kůže po aplikaci voní a jako největší plus bych stopro uvedla formu spraye. Takže aplikace je rychlá a jednoduchá. A samozřejmě účinek, který platí i pro velmi světlý typ pleti. Je trošičku dražší, ale za tu kvalitu to stojí, jsem ráda, že jsem vyzkoušela tento produkt a urcite patri k memu oblíbenemu produktu na leto. Zde máte vice informaci a více produktu od La Roche Posay. 





Žádné komentáře:

Okomentovat