https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 12. prosince 2017

Esteé Lauder Hydra Complete Multi Level Moisture Gel Mask 75ml Všechny typy pleti - recenze





Esteé Lauder Hydra Complete Multi Level Moisture Gelová maska







Ahoj mám pro Vás novou recenzi o Esteé Lauder Hydra Complete Multi Level Moisture Gelové masce. Masky jsou must have na zimu, protože Vám hydratují a vyživují pleť. Já osobně v zimě nejvíce používám masky, protože mám rozhodně sušší pleť kvůli počasí :(. 



Esteé Lauder gelová maska





Estée Lauder Hydra Complete hydratační a vyživující maska pro všechny typy pleti. Gelová maska osvěží a vyhladí pleť. Pravidelné používání redukuje drobné linky a vrásky. Na celý obličej mi stačilo překvapivě malé množství. Maska se velmi dobře roztírá, je tak akorát hustá, aby Vám stačilo malé množství na pleť. Podle návodu na krabičce nechávala zhruba deset minut, a poté opláchněte. Pleť je velice hebká po masce a určitě po masce Vás pleť nepálí. 







Na krabičce je také napsáno, že pravidelné používání redukuje drobné linky a vrásky. Nejsem si zrovna jistá zda to bude pravda. Možná až po doopravdy pravidelném používání masky, a více koupených masek od Esteé Lauder. Cena se pohybuje kolem 770-900kč. Také kupuji veškerou kosmetiku na notino kde je občas kosmetika levnější. :)






Celkový Dojem



Tato gelová maska od Esteé Lauder mě velice překvapila. Maska hlavně hydratuje, a Vaše pleť je svěží. Konzistence masky je spíše jako krém, ale na druhou stranu gelová maska nJediné mínus je bohužel cena, né každý dá 770kč za masku. Mohu, ale tuto masku doporučit. :) Na více informací se můžete podívat zde

Žádné komentáře:

Okomentovat