https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 5. prosince 2017

Clinique Moisture Surge-hydratační gelový krém pro všechny typy pleti, Recenze






Clinique Moisture Surge - hydratační gelový krém pro všechny typy pleti










Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o Clinique hydratačním krému. Prosincové počasí není zrovna nejlepší a naše pleť potřebuje nějaký ten hydratační produkt, aby nám pleť stále zářila. Tento produkt jsme našla na letišti, jak víte stále cestuji, a má pleť potřebuje více hydratace a musím se o ní více starat. 





Clinique Moisture Surge - hydratační krém 






Jak vidíte na fotkách, krém jsem si zakoupila před pár měsíci (30ml) a už jsem skoro vypotřebovala :(. Určitě Vám poradím pokud si budete kupovat nový krém nebo i vůni, vždy si kupujte menší balení, nikdy nevíte, jak Vám krém bude vyhovovat. :)
Tento hydratační gelový krém jsem používala skoro každý den a dokonce i na večer. Určitě stačí malé množství krému, protože se krém výborně roztírá a troška stačí na celý obličej. Moje mamka ho používala také na krk, je to na Vás, jak ho budete používat. :)


Clinique produkty vyvíjejí přímo dermatologové. Značku Clinique založila v roce 1968 Estée Lauder. Krém se vstřebá do pleti zanechává pleť příjemně osvěženou, jemnou a zklidněnou bez podráždění. Krém je hypoalergenní a je tak vhodný i pro citlivou pleť, která si žádá tu nejšetrnější péči. Pokud Vás zajímá vůně krému, tak krém nemá žádnou specifickou vůni. 






Složení:

  • glycerín – zvlhčuje pleť a zabraňuje jejímu vysoušení
  • ostropeřec mariánský – vypíná pleť a zanechává ji hladkou
  • čajovník čínský – podporuje ošetření pleti a zmírňuje projevy akné
  • aloe vera – má zklidňující a hojící vlastnosti, zvlhčuje pleť

  • kofein – stimuluje pleť 

Celkový Dojem 





Krém určitě doporučuji, je to skvělý produkt, který se určitě bude hodit i Vaším příbuzným. Krém můžou používat veškeré věkové kategorie, protože to je vážně hydratační krém, který Vám pomáhá nemít suchou pleť. Krém je zrovna teď ve slevě, tak si ho objednejte na notino. 
Před Vánocemi jsou vždy na e-hopu notino zlevněné parfémy a krémy za výborné ceny. :)
Na více informací se můžete podívat zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat