https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

středa 24. června 2015

Lumene Rozjasňující BB sérum Bright Now Vitamin C, Recenze

Lumene Rozjasňující BB sérum Bright Now Vitamin C





Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet Rozjasňující BB sérum od Lumene. Moc děkuji Lumene, za užasný produkt a a spolupráci. (http://www.lumene-kosmetika.cz/)





Lumene

Finská kosmetická značka Lumene nabízí kosmetické produkty pro péči o pleť, tělo a vlasy s nebývalou účinností, jejíž tajemství spočívá zejména v inovativním spojení špičkové technologie a unikátního složení.Značka Lumene byla založena v roce 1970. Vyvinula se z původní farmaceutické společnosti vzniklé ve 40. letech a velmi rychle se stala finským leadrem trhu v oblasti kosmetiky a péče o pleť a rozšířila svou působnost také na mezinárodním trhu.Produkty Lumene jsou vyráběny převážně z přírodních surovin z arktické přírody s velkým potenciálem prospěšnosti, jako jsou například olej z arktických bobulí, rakytník, bříza nebo arktický vřes. Značka jako první na světě začala používat ručně sbírané arktické bobule následně zpracovávané vědeckými postupy. V tom také spočívá výjimečnost Lumene, značky, která spojuje využití těch nejlepších surovin z arktické přírody s průlomovými technologiemi, a vytváří tak unikátní bioaktivní kosmetické produkty.Produkty značky Lumene neobsahují parabeny, nejsou testovány na zvířatech a jejich obaly jsou šetrné k životnímu prostředí. Hlavní filozofií Lumene je zvyšování obsahu přírodních látek (produkty obsahují velmi koncentrované množství živin z plodů arktických rostlin, díky nimž jsou tyto rostliny schopny přežít v extrémních severských podmínkách), aniž by docházelo ke snižování bezpečnosti a účinnosti produktů.Od sprchových gelů přinášejících pokožce přírodní osvěžení, přes tělová mléka a krémy pro optimální a šetrnou výživu pleti, až po přípravky pro čištění, výživu a omlazení pleti se sílou z arktické přírody, kosmetika značky Lumene garantuje vysokou účinnost a šetrnost k vaší pleti i k přírodě. Značka Lumene pomocí průkopnické technologie transformuje unikátně účinné suroviny z arktické přírody do bioaktivních kosmetických produktů, které pomáhají zdůrazňovat přirozenou krásu.


Lumene Bright Now Vitamin C rozjasňující BB sérum  je obohacen o výtažek z arktické morušky, která je známá pro své antioxidační schopnosti. Pleť detoxikuje a chrání ji před škodlivými volnými radikály, které jsou často příčinou předčasného stárnutí. Transparentní složení séra pleť důkladně hydratuje.

Díky vitamínu C bude vaše pleť okamžitě zářivější a jemnější na dotek. Já spíše serum používám serum ráno, právě kvuli rozjasnění, které je užasné po ráno. Taky minimalizuje rozšířené póry, pigmenty odrážející světlo zajistí, že vaše pleť bude vypadat bez chybičky a krásně, díky jemným peelingovým vlastnostem vyhlazuje pleť, a tím ji udržuje matnou.



Celkové hodnocení

Sérum mě uchvátilo, a moc mi vyhovuje. Oceňuji jeho složení (Vitamin C), a také je vhodné pro všechny typy pleti. Právě kvuli rozjasnění, jsem si sérum zamilovala. Užasný produkt, moc se teším na až vyzkouším další produkty (http://www.lumene-kosmetika.cz/). 

Žádné komentáře:

Okomentovat