https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 5. října 2015

Lavera Čisticí pleťový peeling Ginkgo & jojobové perličky pro všechny typy pleti Recenze




Lavera Čisticí pleťový peeling Ginkgo & jojobové perličky pro všechny typy pleti Recenze




Lavera
Přírodní kosmetika Lavera byla založena v roce 1987 jako rodinný podnik na malém statku v Německu. Dnes patří mezi nejvýznamnější výrobce přírodní kosmetiky na světě a nabízí kompletní sortiment pro péči o obličej, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci v BIO kvalitě.
Inspirativní příběh kosmetiky Lavera se úzce pojí s osudem jejího zakladatele Thomase Hasse. Ten již od svých dvou let trpěl neurodermatitidou, se kterou si tehdejší konvenční kosmetika a zdravotní krémy nedokázaly poradit. To ho vedlo k vývoji svých vlastních kosmetických přípravků bez příměsí chemických látek, které by mu pomohly vyléčit se. 
A tak vznikla Lavera. Kosmetika Lavera je certifikovaná INAC/ECOCERT, netestuje se na zvířatech a nepoužívá parafín, silikon, syntetické konzervanty a barviva ani jiné ropné produkty.




Čisticí pleťový peeling Ginkgo & jojobové perličky pro všechny typy pleti 

Použití: aplikujte 1-2 krát týdně. Výtažek z ginkgo propůjčuje pleti svěží vzhled, stimuluje mikrocirkulaci krve v pleťových buňkách a odporuje jejich přirozenou regeneraci. Jojobové perličky působí jako jemný peeling, šetrně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky a prokrvují pokožku. Nová řada přípravků pro čištění pleti je speciálně navržená pro potřeby jednotlivých typů pleti. Šetrně a přitom důkladně zbaví pokožku nečistot a optimálně ji připraví na další kosmetickou péči. 


Aktivní látky:
  • výtažek z ginkgo - propůjčuje pleti svěží vzhled, stimuluje mikrocirkulaci krve v pleťových buňkách a odporuje jejich přirozenou regeneraci
  • jojobové perličky - působí jako jemný peeling, šetrně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky a prokrvují pokožku




Účinky:
  • čistí hluboko v pórech
  • pro viditelně svěží, zářivou pleť
  • výtažek z ginkgo propůjčuje pleti svěží vzhled, stimuluje mikrocirkulaci krve v pleťových buňkách a odporuje jejich přirozenou regeneraci
  • jojobové perličky působí jako jemný peeling, šetrně odstraňují nečistoty a odumřelé kožní buňky a prokrvují pokožku

Vřele doporučuji. Mám i ostatní výrobky z řady a moje pleť se již po dvou dnech znatelně zlepšila.
Tento peelingový gel používám společně s mycím gelem.Peelingový gel je výborný doplněk k čistícímu pleťovému gelu. Jsem s touto kombinací naprosto spokojená. Určitě bych ho doporučila těm, kteří mají problematickou pleť a nechtějí používat pleťové masky. Pleť je jemná, hydratovaná, žádné zčervenání, nepálí ani neštípe. K odlíčení stačí opravdu malé množstí, proto vydrží dlouho. Pleť je opravdu jemňoučká a hladká po použití. Přesto není podrážděná i když jde o velmi silný peelingový efekt. 
Jako důkladné vyčištění porů je to skvělý výrobek.Doplňuji ho s krémem. Po použití nemám pocit takové té napnuté pleti co jsem měla z běžných peelingů z drogerie. Jsem s ním spokojená,používám jej 1 maximálně 2 x do týdne. I make-up mi na pleť sedne lépe,protože pleť je zbavená odumřelých buněk. Tubička s peelingem vydrží dlouho,stačí malé množství.

Žádné komentáře:

Okomentovat