https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

neděle 24. ledna 2016

EQUA Esprit Feather Láhev, Recenze




EQUA Esprit Feather Láhev, Recenze

Nathalieluky



 dlouho jsem hledala nějakou láhev na pití, která by mi vydržela a do které se může dát teplý nápoj. Nejvíce se mi zalíbila láhev ze skla od Labeloo, http://www.labeloo.cz/produkty/sklenene-lahve/equa-esprit-feather-055-l-sklenena-lahev-na-piti#bmDescription. Láhev je lehká,krásna a praktická




Výhodou lahvií Equa, že se do nich dá nalít v podstatě cokoliv. Pokud svítí sluníčko tak si dávam spíse limonádu nebo studenou vodu s ovoci. Pokud je zima, připravím si teplý čaj (zelený nebo ovocný), protože tahle lahev to vydrží. Dá se do ní nalít nápoj o teplotě až 100°C, aniž by se jakkoliv poškodila. Kromě toho je i opravdu odolná a dokonale těsní.


Nathalieluky



Nathalieluky


Můžete ji s sebou nosit naprosto kamkoliv, do práce, do školy nebo dokonce na cvičení. Navíc je určitě mnohem šetrnější k životnímu prostředí, když si budeš vodu během dne doplňovat z kohoutku, než aby jste si neustále kupovali balenou vodu.

Nathalieluky

Nathalieluky



Designově se mi lahev moc líbí a cena není vůbec špatná na to, že jí můžete používat stále dokola i několik let. Doporučila bych jí slečnám, které do školy rády nosí vlastní pití a má ráda teplou vodu s citrony nebo se zázvorem. 

Nathalieluky


Nákup na http://www.labeloo.cz můžu jenom doporučit. Užasný eshop, s ješte lepšími produkty. :)


Žádné komentáře:

Okomentovat