https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

čtvrtek 4. srpna 2016

Vichy Eau Thermale mineralizující termální voda, Recenze





Vichy Eau Thermale mineralizující termální voda

 





Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi, trošku letní recenzi, která Vám snad pomůže přežít ty neskutečný vedra. :( O této Vichy mineralizující vodě jsme slyšela už dlouho, ale nějak jsem neměla šanci jí vyzkoušet. Určitě je výborna na letní dny, ale můžete jí používat i na večer místo krému, protože voda je velie hydratující a pleť po ní není suchá. Snad Vám tato recenze pomůže s výběrem nějaké té mineralizující vody. :)




Nejedná se o žádnou novinku, protože Vichy má tento produkt v nabídce již nějakou dobu, ale nově v novém obalu, který je krásný a moderný. Myslím si, že mineralizující voda je důležitá hlavně pro nás, co rády chodíme namalované i když je horko :D. Tato voda je také skvělá pro fixaci makeup. 
Vichy vodu používám spíše ráno před nanešením makeupu. Občas i večer po odličení makeup, když cítím, že pleť potřebuje více hydratace. 
Jinak pokud se jedná o Vichy vodu, tak je vše přírodní, a myslím si, že to je užasné, protože takových produktu moc není. Sprej jsem začala používat v červnu, stále mi připadá plný.
Myslím si, že sprej je pro všechny typy pleťi, a určitě stojí za vyzkoušení.





Popis:

Mineralizující termální voda Vichy Eau Thermale obsahuje minerální soli a stopové prvky, je vhodná pro všechny typy pleti. Zklidňuje podrážděnou pleť a posiluje její obranyschopnost. Pro své vlastnosti je přidávána do všech produktů kosmetiky Vichy. S termální vodou si také můžete perfektně zafixovat make-up.
Termální voda z Vichy je známá v lékařství tím, že podporuje buněčnou výměnu a stimuluje obranyschopnost organismu. V dermatologii je také používána pro posilování odolnosti pokožky, zklidnění různých podráždění a antioxidační vlastnosti. Zmírňuje zarudnutí pokožky, chrání ji před vnějšími škodlivými vlivy. Je hypoalergenní, bez parfemace a konzervačních látek. (zdroj parfums.cz)

Složení:

  • 17 minerálních solí a 13 stopových prvků - bojují proti volným radikálům, podporují obranyschopnost pokožky

Celkový dojem:


Vichy Eau Thermale Mineralizující voda mě překvapila, a jsem moc rádá, že jsem jí konečně zkusila. Voda je lehká na užívání, stačí parkárt stříknout a pleť je krásná, a hydratovaná. Krásná jemná vůně, pěkný obal a hlavně nedráždí, protože má být bez alkoholu i bez parabenů. Opravdu si nemám na co stěžovat. Myslím si, že i cena je užasná, pouze za 150kč.
Na více informací se můžete mrknout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat