https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

čtvrtek 7. září 2017

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dlouhotrvající make-up SPF 10, Recenze







Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dlouhotrvající make-up


 



Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dlouhotrvající make-up. O produktech Estée Lauder jsem Vám napsala mnoho recenzí, a vždy dopadly dobře. Estée Lauder má kvalitní výrobky, a korektor patří k mým oblíbeným. Tento make-up je velice oblíbený u bloggerek, tak jsem ho musela vyzkoušet. Tento make-up patří k těm dražším, cena se pohybuje kolem 999-1299kč.                                    

 

Estée Lauder Double Wear make-up



 
 
Začneme tedy od vhledu make-upu. Má krásný skleněný vzhled, kde můžete vidět tekutý make-up. Krabička od make-upu má oblíbenou tmavě modrou barvu od Estée Lauder.  
Make-up má 30ml, což není málo ani není hodně :). Estée Lauder make-up má hodně odstínu make-upu a každá z nás si může vbyrat náš odstín :). já jsem si vybrala Pure Beige 2C1. Je spíše do růžovo-světlém odstínu. Má krásnou barvu.
pokud budete v obchodě Estée Lauder, tak se určitě zeptejte slečen jako asi máte barvu odstínu.

Účinky:

  • poskytuje střední krytí 
  • odolává teplu, otěru i vzdušné vlhkosti 
  • vydrží až 15 hodin
  • chrání před slunečním zářením

 

Make-up je velice přirozený, má krásnou barvu, a dá Vám přirozený a zdravější vzhled. Stačí opravdu malé množství. Předem si musíte hydratovat Vaší pleť nějakým krémem a potom naneste make-up. Make-up je úžasný, vydrží celé dny a vůbec ani nevíte o tom, že make-up na sobě máte. :)
 

 




Celkový Dojem

Make-up od Estée Lauder je velice dobrý. Pleť je hydratovaná, a make-up Vám dává velice přirozenou barvu pleťi.  Make-up Vám můžu doporučit. :) Cena se pohybuje kolem 999-1299kč. Na více informací se můžete podívat zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat