https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pátek 22. září 2017

Dior J'adore parfémovaná voda pro ženy









Dior J'adore parfémovaná voda pro ženy


 
 
Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o Dior vůni. Myslím si, že tato vůně ikonická a ještě dlouho zůstane na trhu. Vůně bude podle mě celoroční a můžete jí používat celý rok.
 


Dior J'adore parfémovaná voda


 
 
Do světa vůní vstoupila značka Dior v roce 1947. Během letmá nejznámější vůně jako Miss Dior, o které jsem Vám už psala, úžasná vůně. Dior J'adore  vůně je další známě vůně. Myslím si osobně, že vůně J'adore je víc ženská a nepatří k sladším vůním.
Vzhled vůně se mi moc líbí, zlatá vypadá draze a elegantně. Na flakonku můžete vidět různé detaily, CD (Christian Dior) a nebo také J'adore (milovat).
Ceny paerfému se pohybují kolme 2000-3500kč, zaleží taky na ml a taky v jakém obchodu parfém kupujete. Na Notino máte parfém za 1800-2500kč.
 
 
 
Voní krásně celý den, stačí se ráno nastříkat, je opravdu dlouhotrvající. Vůně je na začátku spíše silná ale během dne se rozplyne. Musím říct, že opravdu vůně vydrží a krásně voní po květinách.
 
 
 
 
 
Hlava: meloun, broskev, magnólie, hruška, bergamot, mandarinka
Srdce: tuberóza, jasmín, fialka, frézie, orchidej, růže, švestka, konvalinka
Základ: pižmo, vanilka, ostružiny, cedr
 
 
 
Celkový Dojem
 
 
Vůně od Dior je nádherná vůně, která si myslím, že se bude 75% lidem líbit. Není sladká, je spíše květinová, ale v jiném smyslu. Jediné, co považuji jako mínus je cena, protože vím, že si hodně lidí nemůže dovolit vůni za 2500 až 3000kč. Jinak vůni doporučuji, a jsem sní spokojená. :) Na více informací se můžete kouknout zde.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat