https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 14. listopadu 2017

L'oréal Paris Revitalift Magic Blur vyhlazující krém proti vráskám





L'oréal Paris Revitalift Magic Blur vyhlazující krém proti vráskám








Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o L'oréal Paris Revitalift Magic Blur krému. Tento krém jsem našla pomocí bloggerek z USA. Než přišel k nám do Česka, tak jsem si takový rok musela počkat :/.  Kolekce Revitalift je skláda z krému a serúm, která pomáhají proti vráskám. A působí aktivně proti jednotlivým znakům stárnutí.







L'oréal Paris Revitalift Magic Blur vyhlazující krém







Revitalift Magic Blur krém Vám má pomáhat s vyhlazováním Vaši pleťi, a také sjednotit. Já tento krém používám před makeupem a někdy, když cítím, že má pleť je sušší. Krém nemá zrovna nějakou výraznou vůni. Stačí doopravdy menší množství krému, protože je tak jemný a má větší konzistenci v tom, že se skvěle roztírá.  Sametově hladká textura krému. Pleť vypadá ,jasnější a sjednocená.











Krém má 30ml, což je takové normální množství, myslím si, že Vám i krém delší dobu vydrží. Když krém nanesete na pleť, tak krém rychle zasychá, a nemusete ani čekat až krém zaschne. :)


Účinky:

  • vyhlazuje vrásky
  • zanechává pleť jemnou
  • stahuje rozšířené póry
  • rozjasňuje a sjednocuje pleť







Celkový dojem


Veškerou kosmetiku nakupuji na notino  , protože většina kosmetiky od L`oréal nemůžu najít v obchodech. :( . Tento vzhlazující krém je naprosto báječný. Absolutně zbožnuji jeho textůru, která je hladká, a hlavně jí vůbec necítíte na pleťi. Tento krém stojí kolem 380kč, občas ho najdete ve slevě za 310-320kč. :) Určitě krém doporučuji! :) Na více informací se můžete podívat zde

Žádné komentáře:

Okomentovat