https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

neděle 5. listopadu 2017

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dlouhotrvající make-up - odstín 3C3 Sandbar









Estée Lauder Double Wear Make-up






Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o Make-upu od Estée Lauder. Značku Estée Lauder mám velice ráda, a vlastním spoustu kosmetiky od této značky. Cena tohoto make-upu se pohybuje kolem 999-1299kč. Což není zrovna nejlevnější make-up, a proto ho pro Vás vyzkouším, aby jste zbytečně neutrácelzy penízky. :)



Estée Lauder odstín 3C3 Sandbar






Estée Lauder Double Wear Make-up
je velice známý a oblíbený Make-up u bloggerek, tak jsem ho musela vyzkoušet. Tento make-up má velice jemnou tekutou konzistenci, která se krásně roztírá a hlavně není až tak tekutý, jak může vypadat. Poskytuje střední krytí a zároveň chrání před slunečním zářením ochranným faktorem SPF 10. 
Já osobně nanesu make-up preterm a až potom make-up nanesu na houbičku. Občas je lepší používat houbičku nebo kosmetický štětec. Záleží jenom na Vás. :)







Make-up je má úžasnou konzistenci. Rychle zasychá, a hlavně vypadá přirozeně. Má krásnou barvu, a dá Vám přirozený a zdravější vzhled. Stačí opravdu malé množství. Předem si musíte hydratovat Vaší pleť nějakým krémem a potom naneste make-up. Make-up je úžasný, vydrží celé dny a vůbec ani nevíte o tom, že make-up na sobě máte. :)






Celkový Dojem





Stay in place make-up je výborný, a zcela Vám ho doporučuji. Jedna nevýhoda je bohužel nanešení make-upu, myslím si, že by bylo lepší kdyby tak byla nějaká lepší pomůcka. :) Za mne dávám maku-upu 95%. Na více informací se můžete kouknout zde

Žádné komentáře:

Okomentovat