https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

středa 8. listopadu 2017

Tommy Hilfiger Citrus Brights toaletní voda pro ženy









Tommy Hilfiger Citrus Brights toaletní voda




Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o Tommy Hilfiger Citrus Bright vůni. Tento parfém jsem zakoupila mamce k narozeninám a musela jsem Vám napsat recenzi. Tento parfém je perfektní na letní dny, protože je velice přirozený, ale není až tak sladký. 



Tommy Hilfiger Citrus Brights




Parfémy od Tommy Hilfiger má asi nejhezčí vzhled. Jsou obyčejné, ale na druhou stranu mají krásné lahvičky. Jak můžete vidět na této lahvičce, lahvička je velice pozitivní a má krásné barvy. 
Tommy Hilfiger Vůni můžete zakoupit za 609kč, možná v obchodě Tommy Hilfiger bude parfém nejspíše dražší než Notino. 100ml za 600kč je výborná cena, protože Vám vůně určitě vydrží delší dobu. 





Očividně ve vůni nejvíce cítíte citron a pomeranč, ale také nejvíce cítíte zázvor. Vůně doopravdy není sladká. Vůně je na začátku silnější, ale postupem času vůně se více rozběhne, a už není tak silná. Výdrž vůně je dobrá, občas vůni necítím, ale spíše na oblečení cítím vůni citrona. 
Hlavacitron, pomeranč, vodní tóny, bergamot, zázvor

Srdcekoriandr, jasmín, šalvěj, muškátový oříšek
Základcedr, pižmo







Celkový Dojem 


Parfém má krásnou vůni, která je velice přírodní a určitě necítíte žádnou chemii. Tento parfém je perfektní na letní dny, kdy budete cítit hlavně citrusové vůně. Na více informací se můžete podívat zde.

2 komentáře: