https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

středa 29. července 2015

L'Oréal Paris Skin Perfection BB Cream 5v1 recenze

L'Oréal Paris Skin Perfection BB Cream 5v1 recenze





Toto sérum patří do rodiny L´Oreal Skin Perfection, která zahrnuje klasický krém, BB krém, oční krém a tónovací krém. Filosofií řady je vyhlazující péče, která má pokožku okamžitě hydratovat, rozjasnit a prozářit, vyhladit nedostatky, skrýt póry a barevně sjednotit. Sérum je určeno pro pleť 20+, ostatní výrobky jsou pro ženy po 30. roce. Používám sérum ráno na vyčištěnou, tonizovanou pleť a dělá mi na kůži velmi dobrou službu, pleť zmatní, zjemní a vyhladí. Někdy použiju krém od jiné značky, ale poslední dobou aplikuju sérum samostatně rovnou pod makeup. Výrobek je zabalený v krásné luxusní lahvičce a aplikuje se pumpičkou. Voní neutrálně, spíš příjemně. Konzistence je hebká a sametová. Neucpává póry, nemastí se mi po něm pleť. Krém je pro všechny věkové skupiny.

Efekt 5v1 pro:
1) hydrataci pleti 24h
2) krytí barevných nedokonalostí
3) překrytí pórů
4) vyhlazení nerovností
5) sjednocení a zvýraznění tónu pleti





Dobře se roztírá, ale na mojí pleti cuckovatí až jakoby v takové žvýkačkové formě, což je u BB krémů průměrné kvality úplně běžná vlastnost. Do pleti se musí pečlivě vklepat, jinak sedí na povrchu. Sice kryje středně až slabě, ale vytváří moc pěkný upravený look. Make-up ale zcela jistě nenahradí. Celý den nevydrží, po pár hodinách sleze, dá se říci a výsledky zkvalitnění pleti neshledávám a ani sjednocení není excelentní. 

Z této řady jsem vyzkoušela i hydratační krém, ale sérum je jednoznačně lepší. Sérum má takovou gelovo krémovou strukturu, která se velmi rychle vstřebá do pokožky a okamžitě pleť vyhladí, udělá krásně hladký sametový finish. Dokonce i vůně je o něco lepší než u hydratačního krému.


Žádné komentáře:

Okomentovat