https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

čtvrtek 12. května 2016

Lancome Galatéis Douceur odličovací mléko, Recenze



Lancome Galatéis Douceur odličovací mléko


Nathalieluky


Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o druhé odličovací sadě (odličovací mléko). Recenze jsem udělala rozdílné, protože podle mého názoru jsou to dva odlisné produkty. Někomu více vyhovuje odličovací mléko a někomu zase tonikum. První recenze je zde . Snad najdete také svůj oblíbený produkt. :)


Nathalieluky




Krásně krémově vonělo, dobře pleť čistilo, nedráždilo pokožku a nechávalo ji vláčnou. Ve složení se nachází výtažky z papáji, ananasu či medový extrakt. Mleko příjemně voní a není mastné. Skvělé mléko bez problémů odlíčí všechen make-up. Nejlépe se používá, když ho nanášíte na odličovací tampón.

Pleť není ulepená, je hydratovaná a hebká. Oční okolí je pěkně hydratované a hebké, mastný film po chvíli zmizí, nečistoty pěkně stáhne. Nejsem sice milovníkem odličovacích mlék, ale občas je použiju.  

Musím uznat, že opravdu zanechává pleť hydratovanou a vláčnou, pokud ovšem nenanesete až příliš velkou vrstvu. Také od tohoto mléka nebudete ulepené, má spíš konzistenci krému. Takže i v tomto případě mě mléko vůbec nezklamalo. 


Nathalieluky

Popis:

Šetrné zjemňující odličovací mléko Lancôme Galatéis Douceur spolehlivě čistí obličej i oblast očí a očního okolí. Jemné mléko dokonale odstraňuje i velmi odolný make-up, díky speciálnímu složení účinně rozpouští a odstraňuje i rtěnky a dlouhotrvající líčidla.
Odličovací mléko Lancôme Galatéis Douceur působí jako jemný peeling a napomáhá zachovávat mladistvý vzhled pleti, jemně a šetrně ji zbaví nečistot a přirozeně ji zvláční a dodá jí komfortní pocit.
Pleť po použití mléka snáze dýchá a vypadá přirozeně krásná a jemná. Odličovací mléko Lancôme Galatéis Douceur pleť po odlíčení osvěží a dokonale ji ošetří, takže je eliminován nepříjemný pocit pnutí. Mléko je dermatologicky testováno.

Celkový Dojem

Odličovače jsou dobre, mléko mi sedlo asi víc než hydratační voda. Výborný produkt, mohu všem jen doporučit. :) Tento produkt si můžete zakoupit zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat