https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 14. listopadu 2016

La Roche-Posay Effaclar korekční obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné, Recenze





La Roche-Posay Effaclar korekční obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné

 
 
 




Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o La Roche-Posay Effaclar korekční obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné. Pár recenzí jsem už viděla na internetu ohledně této péče proti nedokonalostem. myslím si, že každý z nás občas pár nedokonalostí má, bohužel :(. Pár produktu jsem už vyzkoušela a moc mě zajímal tento produkt :). Doufám, že se Vám recenze bude líbit. :)




La Roche-Posay Effaclar korekční obnovující péče proti nedokonalostem pleti a stopám po akné



 
 
 
Korektor La Roche-Posay Effaclar má 40ml. Balení je hezké, typické pro La Roche-Posay :). Korektor má obnovovat povrch pleti a má zklidňovat plet. já jsem spíše korektor používala jako podklad pod make-up nebo jako rovnou jako jenom podklad a už jsem více nepoužívala :). Možná se ptáte proč, ale korektor hezky kryje a rychle se vstřebává do pleti. korektor vypadá hezky na pleti a nedělá Vám žádné skvrny a ani nemáte suchou pleť po korektoru. :)


 
 
 
 
 
Jak můžete vidět na fotkách, tak korektor krásně hydratuje. Pleť vypadá líp a korektor se vážně rychle vstřebává. Konzistence je spíše krémová. Opravdu stačí mále množství. Myslím si, že se jedná pouze o jeden odstín korektoru, a to je Light. Více druhů jsem už nenašla, ale možná, že se řidá více druhů. :) Korektor je dobrý na krytí akné, a červených skvrn po akné. Možná, že jediné mínus a co Vás asi odradí je cena (350kč), ale na druhou stranu, produkt má 40ml, a jiné produkty mají jenom 10-20ml. :)
 
 

 
 

Složení:


  • Procerad™ - patentovaný ceramid, který pomáhá chránit pleť před výskytem červených a hnědých skvrn po akné
  • Niacinamid – má protizánětlivé účinky a zklidňuje pleť
  • Pirocton Olamin – bojuje proti šíření bakterií
  • LHA a kyselina salicylová - obnovuje povrch pleti
  • kyselina linolová – reguluje tvorbu nadbytečného kožního mazu
 
 

Popis:

Effaclar Duo [+] korekční a obnovující péče proti nedokonalostem pleti uvolňuje ucpané póry a předchází vzniku stop po akné. Díky posílenému protizánětlivému účinku působí proti červeným a hnědým skvrnám. Má matující krémovo-gelovou konzistenci, která je svěží, nemastná a rychle se vstřebává.
Effaclar Duo [+] pleť hydratuje až po dobu 12hodin. Již po 24 hodinách redukuje začervenání. Je vhodný pro lehkou, středně těžkou a těžkou formu akné a lze jej požívat celý rok. Je nekomedogenní, hypoalergenní a bez parabenů. Vhodný jako podkladový krém pod make-up. (zdroj: notino.cz)





Celkový Dojem


La Roche-Posay korektor je výborný pro pleť, která má více akné a pomáhá proti nedokonalostem. Určitě je také dobrý pro podklad pod make-up. Korektor je určený pro ty, kteří mají více nedokonalostí a ještě nenašli ten správný produkt. Produkt má 40ml, což je dobré, už jen kvůli tomu, že Vám korektor více vydrží. Cena se pohybuje kolem 350kč. Na více informací se můžete kouknout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat