https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 7. listopadu 2016

Lancome Grandiôse řasenka, Recenze







Lancome Grandiôse řasenka

Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Lancome Grandiôse řasence. Pokud čtete mé recenze tak víte, že Lancome řasenky patří mezi mé oblíbené. O Lancome Grandiôse jsem slyšela výborné recenze, a všichni si řasenku nemohli vynachválit. Proto jsem řasenku musela vyzkoušet:).






Lancôme Grandiôse

 

Začneme tedy u balení řasenky. Krásné, nevím proč, ale když řasenku vidím tak si vzpomenu na Film Černou Labuť. Už jen ta cena je v obalu řasenky. Krásná růže na víčku řasenky. Doopravdy obalu řasenky nemůžu nic vytknout :). Jinak narozdíl od jiných řasenek, tato řasenka rychle nevysichá, jak je to u ostatních:).




Řasenka Lancôme Grandiôse má tvar labutího krku. Proto je i kartáček od řasenky jiný. Nejdříve jsem se bála koupit řasenku, už jen kvůli jinému kartáčku na, který nejsem zvyklá. Ale musím uznat, že kartáček mi vyhovuje a krásně má tvar, který se krásně vejde mezi řasy.
Musím, ale říct, že musíte opatrně používat řasenku, protože když si jí dáte až moc, tak budete mít slepené řasy.

 

Popis:

Nová řasenka Lancôme Grandiôse boří zažité tradice a přináší novou interpretaci splňující očekávání každé ženy. Nejkrásnější řasy na světě jsou blíž, než by se mohlo zdát. Již od první aplikace zahušťuje řasenka celou základnu řas od kořínků až ke konečkům a řasy jsou rovnoměrně odděleny. Řasenka Lancôme Grandiôse ve tvaru labutího krku, jejíž rukojeť je zakřivená kolem své osy při 25°, se intuitivně adaptuje tvarům obličeje, a tím se vyhýbá lícním kostem, nosu a obočí. Díky této unikátní technologii kartáčku již nemusíte překrucovat zápěstí, abyste dosáhli symetrického nalíčení obou očí. Štětinky na kartáčku jsou tvarovány do tvaru polovičního okvětního lístku, čímž dokonale pokrývají každou řasu ultra-černou formulí. Oslňujte s intenzivním pohledem, který je jednoduše grandiózní! (zdroj: notino.cz)


Celkový Dojem

Řasenka patří mezi dražší, její cena se pohybuje kolem 729kč. Řasenka je asi nejlepší z celé kolekce Lancôme Řasenek. Dá více objemu a krásně prodlouží řasy. Musíte být, ale dávat pozor kolik si řasenky dáváte, protože řasenka občas až moc slepuje řasy, a někdy i máte větší množství řasenky na očích a kolem očí. Ale jinak jí doporučuji :)- Na více informací se můžete kouknout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat