https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

středa 21. prosince 2016

Givenchy Dahlia Noir toaletní voda pro ženy







Givenchy Dahlia Noir toaletní voda pro ženy



Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Givenchy Dahlia Noir. Givenchy je moje nejoblíbenější značka. Jedinečná značka v oblečení, kosmetice, a také parfémy. Moc se těším až Vám budu psát nové recenze, hlavně od značky Givenchy. 

Givenchy Dahlia Noir




Značka Givenchy už delší dobu uvádí na trh Parfémy. A v posledních dvou letech začala značka Givenchy navrhovat i kosmetiku. Pokud si budete vybírat parfém od Givenchy, tak první, co Vás zaujme je cena. Musím uznat, že cena je vyšší, ale na druhou stranu, kvalita je výborná. Design vůně je jednoduchý, ale krásný. Moc se mi líbí světle růžová barva, která skvěle doplňuje láhvičku od parfému. 
Givenchy Dahlia Noir je spíše ženská vůně, ale na druhou stranu je i květinová. Nevím, proč, ale ve vůni cítím klid a svěžest. Určitě to není vůně, která patří mezi sladké vůně. 



Popis Parfému

Givenchy Dahlia Noir je velice smyslná, ženská a luxusní vůně. Jedná se o květinově-ovocnou vůni, kterou stvořil Riccardo Tisci. Tento parfém ztělesňuje skryté kouzlo ženy, jež z ní vyzařuje i na venek. Dahlia Noir je vhodná zejména do chladnějších podzimních dnů, protože připomíná svit slunce do žlutě zbarveného listí. Vyzkoušejte lehkou, mírně sladkou a svůdně elegantní novinku od proslulé značky Givenchy, která čeká právě na vás na našem webu za bezkonkurenční cenu!
Dahlia Noir vlastní také kouzelný flakónek, jenž vyzařuje čistou ženskou krásu a půvab. Elegantní tvar, průhledné sklo a masivní víčko značí kvalitu a luxus značky Givenchy. Díky překrásné vůni, přitažlivému flakónku a věhlasu známé značky bude Dahlia Noir dokonalým dárkem pro vaši vyvolenou. Zahalte se do vysoce ženského oparu jemné krásy a vstupte do chladných podzimních dní vyzbrojená dokonalým parfémem!
První tóny této vůně patří svěžímu ovoci. Ucítíte jemně nakyslý citron, kterému však na síle ubírá sladká mandarinka a jemná broskev. Smyslné spojení štiplavého pepře a vášnivé růže je patrné v srdci parfému. Dokonalou tečkou na závěr je kombinace líbezné vanilky, krémového pižma, medové ambry, cedru a hřejivého santalového dřeva. Toaletní voda Dahlia Noir má poměrně vysokou výdrž, takže se nebudete muset obtěžovat s opakovaným nanášením.
Parfémy Givenchy jsou značkou osobitého luxusu šitého „na míru“ všem ženám, které touží po dokonalosti a eleganci Hot Couture. Pořiďte si jedinečný styl, který jako jediný nikdy nevyjde z módy. Staňte se dámou v pravém slova smyslu. Parfémy Givenchy se vždy budou těšit obrovskému zájmu. Jsou totiž charakteristické kvalitou, krásnou vůní a do detailu propracovanými flakóny, které dokáží zaujmout!
Jiný není ani Dahlia Noir. Tento jemný a lehce sladký ovocně-květinový parfém dokonale padne sebevědomé ženě, jež se ráda líbí svému okolí a sleduje módní trendy. Zahalte své tělo do příjemného závoje květin, ovoce a vanilky a slunce bude zářit každý den!






Celkový Dojem

Parfém má u mne jedničku! Krásná vůně, pro ženy, které chtějí cítit eleganci, a cítit se úžasné. Vůně vydrží, a během dne ji cítíte nám oblečení. Možná pro Vás bude mínus cena, ale na druhou stranu Vám vůně vydrží a nemusíte se každou chvíli střikat. :) Pro více informaci se můžete kouknout

Žádné komentáře:

Okomentovat