https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

neděle 4. prosince 2016

Bvlgari AQVA Divina Tělový sprej, Recenze





Bvlgari AQVA Divina









Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Aqva Divina od Bvlgari. Tělové spreje používám často hlavně po sportu nebo po sprše. Jsou výborný hlavně na to, že jsou svěží a né moc těžké do kabelky :). Doufám, že Vám tato recenze třeba pomůže k výběru dárku.:)





Bvlgari AQVA DIVINA




Kdybych byla upřímná tak v Česku jsem ho nemohla najít, vůbec nevím proč. Pokud jde o obatělového spreje, tak je to krásný design. Když se podívám na sprej, tak vidím buď Vánoce nebo něco velmi drahého. Tělový sprej má 100ml, což je vždycky dobré, už jen kvůli tomu, že Vám sprej delší dobu vydrží. 
Tělový sprej má zvláštní vůni, ani né tak květinovou, ale spíše je velmi elegantní. Já osobně v té vůni necítím žádnou sladkou vůni. Tělový sprej je plný ženskosti a harmonie. 

Složení


Hlava

sůl, bergamot, zázvor

Srdce

kdouloň obecná, magnólie

Základ

jantar, včelí vosk, dřevité tóny



O značce Bvlgari


Parfémy Bvlgari | Značka Bvlgari (založena 1884, Řím, Itálie) je luxusní módní značkou s výrazným italským stylem. Značka Bvlgari čerpá inspiraci z nadčasové krásy řeckého a římského umění, kterou obdivoval zakladatel Sotirio Bvlgari pocházející z řeckého Epira z rodiny výrobce stříbrných šperků, což se dnes víceméně odráží v designu jejich flakonů. Vůbec první obchod Bvlgari vznikl v Římě a brzy se stal místem četných aristokratických dýchánků. Po Druhé světové válce aplikovala rodina Bvlgari přísná francouzská pravidla po výrobu zlatých šperků a módních doplňků Bvlgari, pokřtila svůj vůbec první obchod v Americe (New York) a zaměřila se také na hodinky. Od roku 1993 jsou zde konečně i parfémy Bvlgari, jenž byly jako obvykle jen otázkou času. Parfémy Bvlgari okamžitě zatínají drápky a dávají o sobě ve světě módy hlasitě vědět poměrně konvenční řadou Eau Parfumée au Thé Vert. Nyní je populární třeba mladá kolekce Bvlgari Omnia – ona je ovšem „mladá“ v případě Bvlgari prakticky každá řada. (Zdroj: notino.cz) 


Celkový Dojem


Bvlgari Aqva Divina je krásný sprej, který neurazí. Jak říkám, sprej nosím kabelce, protože není moc 
těžký a má krásný design. Určitě i jako ozdoba na poličku je hezký design. Na více informací se můžete kouknout Zde

Žádné komentáře:

Okomentovat