https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 13. prosince 2016

NYX HD Photogenic Korektor, Recenze







HD Photogenic Korektor




 
 
 
 
Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o NYX HD Photogenic Korektor. Myslím, si, že korektor byl asi nejhledanější korektor za tento rok. Když na Andělu otevřeli obchod NYX Cosmetics, ihned jsem tam šla pro korektor, a jak jinak už byl vyprodaný :(. Až skoro po roce jsem tento korektor sehnala, byla jsem moc zvědavá zda tento korektor, je vážně tak úžasný. Doufám, že se Vám tato recenze bude líbit. :)
 
 
 
 
NYX Korektor
 
 
 
 
 
Já jsem si koupila odstín Medium (5). Byly tam i světlejší odstíny, ale byly až moc bílé na mou pleť. Všimla jsem si, že vždy vyprodané odstíny byly zrovna Light/Medium. Slibuje přirozené střední až vyšší krytí nedokonalostí, zarudnutí, kruhů pod očima a jiných neduhů pleti. Kdybych měla být upřímná, tak korektor až moc tolik nezakrývá kruhy pod oči. Po pár hodinách (5-8 hodin), korektor už moc nevidíte a muste nanést další vrstvu. Korektor je krémový, takže se dobře nanáší a skvěle se zapracovává. Je dobré, že korektor je krémový a až tolik není suší pod oči. NYX je americká značka, vcelku populární u blogerek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
O značce NYX Cosmetics
 
Značka dekorativní kosmetiky NYX Cosmetics byla založena v roce 1999 v Los Angeles uměleckou maskérkou Toni Ko. Kosmetika NYX Cosmetics je odrazem nejnovějších trendů v líčení. V portfoliu značky najdete vše od rtěnek, make-upů až po profesionální kosmetické štětce.NYX Cosmetics jsou produkty vysoké kvality za příznivé ceny, které se těší oblibě i u profesionálních vizážistů. NYX Cosmetics nabízí nejen krásný vnitřek, ale i stylové obaly líčidel. Krásné obaly dotváří image celé značky NYX Cosmetics, která je oblíbená po celém světě.NYX cosmetics to jsou bohaté pigmenty, dlouhotrvající výdrž nalíčení a zábavný přístup ke hře barev. Najděte si své perfektní líčidla a staňte se profesionálem v líčení. Kosmetika NYX Cosmetics netestuje produkty na zvířatech. (zdroj: notino.cz)
 
 
 
 
 
 
 
Celkový Dojem
 
NYX HD Photogenic Korektor, je dobrý korektor, který je velmi oblíbený mezi Bloggerky. Korektor stojí kolem 159kč, což když se podíváte mezi jiné značky, tak značka NYX patří k značkám, které jsou cenově levné. Více informací o produktu a produktech značky se můžete kouknout zde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat