https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 10. ledna 2017

Korektor Maybelline Instant Anti-Age Effect, Recenze







Korektor Maybelline Instant Anti-Age Effekt





 


Dnes jsem si pro vás připravila opět jednu recenzi. Tentokrát přišel na řadu korektor od značky Maybelline. Značku Maybelline mám moc ráda, a hlavně m levnější produkty + dobré produkty. tento korektor patří mezi ty známější produkty od Maybelline. Asi každá bloggerka vlastní tento korektor? Ale je vážně tak úžasný?
 
 


Maybelline Instant Anti-Age Effect
 



 
 
 
Korektor používám více než dva měsíce. Nejsem si jistá kolik odstínu má kortkor, ale myslím si, že 3. Já mám odstín Light/Medium. O odstavec níže, uvidíte fotku. :)
Balení je hezké, a jednoduché. Balení obsahuje 6,8 ml, což není málo. V první řade vždy použiji denní krém a potom až korektor. Pokud si dáváte denní krém (jako já), tak vždy počkejte aspoň 5 minut, než se krém vsákne. Až potom naneste korektor.
Je pravda, že korektor není suchý, a nedělá Vám vrásky, ale na druhou stranu, až tak moc nekryje černé kruhy pod oči. Možná, že jsem čekala více od korektoru, ale zase musíte nanést více, aby jste zakryla nedostatky.



 
 
Jak vidíte na fotce, korektor má dobrou barvu, a není až moc bílí. Musím dát plus korektoru, a to v ohledu na to, že až ta moc nezalézá do vrásek, jako jiné korektory.
 
 
 
Maybelline
 
 
Historie značky Maybelline sahá do roku 1915, kdy si mladá Američanka jménem Mabel Williams namíchala originální přípravek pro zvýraznění očí. Jejího bratra Thomase to natolik nadchlo, že založil společnost Maybell Laboratories a začal se věnovat prodeji řasenek. Netrvalo dlouho a ženy po celých Spojených státech poptávaly Maybelline. Ve druhé polovině devadesátých let se Maybelline stala součástí kosmetického gigantu L'Oréal Group. Její cíl nicméně zůstal pořád stejný - nabízet zákazníkům prvotřídní a zároveň cenově dostupnou dekorativní kosmetiku.V současnosti se Maybelline může pyšnit tím, že spolupracuje s předními módními návrháři na vytváření trendů v oblasti krásy. Nespí však na vavřínech a neustále se snaží své produkty inovovat. Oční stíny, laky na nehty, lesky na rty a další produkty značky Maybelline se snadno aplikují a mají dlouhotrvající účinek. Jsou efektní a v neposlední řadě bezpečné. Díky těmto vlastnostem si získaly obrovskou oblibu mezi profesionálními vizážisty.Kosmetika Maybelline je synonymem dokonalého nalíčení. O jejích mimořádných kvalitách svědčí i skutečnost, že ji používá celá řada slavných osobností - například Miranda Kerr, Gigi Hadid nebo Adriana Lima. Značka Maybelline jistě zaujme všechny jedince, kteří chtějí podtrhnout svůj osobitý styl, milují make-up a touží být atraktivní pro opačné pohlaví.
 
 
 
 
Celkový Dojem:
 
 
 
Maybelline jako značka patří mezi nejlepší drugstore produkty. Vždy mě překvapí s nějakou novinkou. Korektor je velice známý, a skoro vždy je vyprodaný.
Jediné jeho negativum, hodně rychle ubývá. jako Drugstore produkt je dobrý. :) Jako známku dávám 2-. Více informací naleznete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat