https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

čtvrtek 5. ledna 2017

Givenchy Dahlia Divin toaletní voda pro ženy, Recenze





Givenchy Dahlia Divin toaletní voda pro ženy

 
 


Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Givenchy Dahlia Divin. Mnohokrát jsem zkoušela tuto vůni a nakonec jsem si jí musela koupit. Značka Givenchy má asi nejlepší parfémy. Doufám, že Vám tato recenze pomůže s výběrem parfému. :)
 

Givenchy Dahlia Divin



Design parfému je krásný elegantní. Francouzská značka Givenchy je pro mě osobně elegantní a originální značka. Vůně od této značky voní žensky, elegantně, a svěže. 
Givenchy Dahlia Divin je podobná vůni Dahlia Noir také od Givenchy. Akorát tato vůně je více elegantní a spíše pro starší slečny nebo dámy. :)

Dahlia Divin je vůně pestrá, a rozmanitá. Občas mi připadá vůně jak květinová, ale na druhou stranu cítím dřevo a jasmín. Zajímavá kombinace. 
Určitě Vás zajímá zda parfém vydrží, a musím opět uznat, že je to tak :). Každý Parfém, který jsem měla od Givenchy, vždy vydržel a přes den jsem vždy vůni cítila. 
 
 

 



Popis: 

Elegantní dámská vůně Givenchy Dahlia Divin si vás i vaše okolí okamžitě podmaní. S touto vůní budete neodolatelná a smyslná. Vůně Dahlia Divin byla totiž při svém vzniku inspirována vnitřní krásou a přirozeným sex-appealem.


 
Vyvážená kompozice propojuje květinové tóny a hřejivé dřevo. Vrchné tóny vůně Givenchy Dahlia Divin se otevírají sladkostí rybízu. Šťavnatá broskev a pomeranč působí velmi smyslně i hravě zároveň. Dále tato vůně nabízí náruč plnou květin. Obklopí vás aroma svůdných růží a jemného jasmínu. Spodní tóny jsou velice líbezné. Naleznete zde smyslné pižmo, sladkou vanilku a roztančené pačuli. Jedinečnou atmosféru dodává vůni hřejivé santalové dřevo. Výsledkem je opojné aroma, kterému nelze v žádném případě odolat.
S dámskou vůní Givenchy Dahlia Divin si nebudete muset na někoho hrát. S touto vůní totiž budete sama sebou! Nechejte naplno projevit svoji vnitřní krásu a okouzlete tak lidi okolo sebe svým přirozeným půvabem a šarmem. Tváří parfému Givenchy Dahlia Divin se stala populární zpěvačka Alicia Keys. Dámská toaletní voda byla uvedena na trh v roce 2015. (Zdroj: notino.cz)

Celkový Dojem: 


 

Vůně je moc příjemná, a patří mezi mé oblíbené vůně. Cena se pohybuje kolem 1500kč, 75ml. Cena je bohužel vysoka, ale na druhou stranu, vůně Vám vydrží a vždy jí během dne cítíte. :) Na více informací se můžete kouknout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat