https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 16. ledna 2017

Regenerum Eye Care regenerační sérum na řasy, Recenze

 
 
 
 
 
Regenerum Eye Care regenerační sérum na řasy
 
 
 
 
 
 
Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Regenerum Eye Care regenerační sérum na řasy. Toto sérum jsem si zakoupila před 3 měsíci. Hrozně jsem se těšila na výsledky, a byla jsem natěšená na celkový proces. Moc recenzí jsem zatím neviděla na tento produkt, tak doufám, že se Vám recenze bude líbit.
 
 
 
 
Regenerum Eye Care
 
 
 
 
Regenerum Eye Care je sérum, které má pomáhat k regeneraci řas a růstu řas. Toto sérum mě zaujalo hlavně kvůli dvojitému účinku. Balíček obsahuje dva typy sérových vhodně vybraných aplikátorů. Jedno máte na řasy a na druhé straně máte sérum na oční linky. Sérum s oční linky pro použití na linii řas obsahuje nutriční lipooligopeptydy, že tím, že stimuluje žárovky řasy nejen urychlit svůj růst, ale také ke kondenzaci a zahustíme vlasovou strukturu.
 
Sérum s kartáčem pro použití na celé délce řas, má ve svém vzorci matrykinę s pro-vitaminu B5, takže pozoruhodně prodlužuje řasy a účinně omezuje jejich ztráty. Sérum se také obohacen gel aloe a vitamin E, který pronikne do vláken vlasů hydratuje, zjemňuje a hluboce posiluje řasy.
 
Já sérum používám večer, když jdu spát. Po umytí pleti a vyčištění pleti nanesu sérum. Hlavně buďte ohleduplní na oční linky, aby jste si sérum nedala omylem do očí.Osobně mě sérum vyhovuje, jsem moc ráda, že nemám alergii na toto séru, a hlavně mi ani neštípou oči. Určitě musíte sérum používat delší dobu, aby jste viděla nějaké zázraky, ale já jsem si všimla, že mám řasy hustější.
 
 
 
 
 
 
 Přísady
 
  • Lipooligopeptydy
  • Výpis světlíku
  • Komplexní matrykiny a provitamin B5
  • Gel s aloe vera a vitamin E


Regenerum


Značka Regenerum, jak již název napovídá, se soustředí na plnou regeneraci a ozdravení konkrétních částí těla. Každý produkt se vyznačuje pečlivě vybraným složením s intenzivním účinkem na konkrétní problém.Přípravky Regenerum spadají pod dynamicky se rozvíjející farmaceutickou polskou firmu Aflofarm, která je na trhu přes 20 let a je nesporným lídrem v oblasti moderních farmakologických technologií. Každým rokem dosahuje společnost vyšších pozic v žebříčku farmaceutických společností. V současné době je tato firma na první příčce v segmentu léků bez předpisu.Kosmetika Regenerum je vytvořena odborníky na bázi přírodních ingrediencí známých pro své vynikající vlastnosti, které jsou nejen velmi efektivní, ale také bezpečné a šetrné k pokožce.V portfoliu značky Regenerum najdete vše pro regeneraci každého kousíčku vašeho těla. Vybírat můžete z regeneračních přípravků určených na konkrétní část těla, jako jsou ruce, nehty, dlaně, řasy, ústa, chodidla, paty nebo vlasy. Intenzivní zacílení na konkrétní problém dané partie těla dělá značku Regenerum schopnou plnit i ty nejnáročnější potřeby svých zákazníků. (zdroj: notino.cz)



 


Celkový Dojem:

Toto Sérum už používám zhruba tak 2-3 měsíce. Sérum má plusy, ale i mínusy. Velké plus má u mě kvůli tomu, že Vám ihned neubyde, a můžete sérum používat delší dobu. Taky je výborné, že máte dva štětečky, jeden na řasy, a druhé na linky, kde řasy rostou.
Mé řasy vypadají silnější a hlavně mě vůbec nepálí oči. Sérum se pohybuje kolem 199kč. A mínus je, možná, že jsem čekala více, ale na druhou stranu, komu vyrostou řasy za 2-3 měsíce?
Více informací můžete nalézt zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat