https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pátek 17. února 2017

L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur vyhlazující krém proti vráskám







L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur vyhlazující krém proti vráskám







Ahoj, mám tu Pro Vás novou recenzi o L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur. Po pravdě tento produkt jsem vyzkoušela asi před 2lety, a vůbec mne neosilnil. Po 2 letech jsem chtěla produkt znovu a vyzkoušet, a nemohla jsem se divit. Nevím jestli je to jinými ingrediencemi, ale tento krém je naprosto úžasný. Dokonalý. 






L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur









L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur je krém proti vráskám a nedokonalostem. Magic Blur používám jako krém před make-upem nebo jen jak krém. Krém je cenově dostupný, a možná bude pro někoho trošku dražší, cena se pohybuje kolem 350kč. Balení obsahuje 15ml. Krém je naprosto úžasný, pleť udělá naprosto hladkou jako kdyby jste měla dětskou pleť. Nevím, co přesně krém má za ingredience, ale naprosto skvělý. Pleť je hladká, hydratovaná, a bez nedokonalostí. 












Popis:

Unikátní vyhlazující krém proti vráskám L´Oréal Paris Revitalift Magic Blur významně redukuje výskyt vrásek! Sametově hladká textura krému Revitalift Magic Blur dokonale splyne s pletí a vytvoří tak perfektně hladký povrch. Jedinečné složení krému rozjasňuje pleť, okamžitě viditelně redukuje vrásky a stahuje rozšířené póry.
Již po krátké době pravidelného používání krému Revitalift Magic Blur vypadá pleť výrazně mladší, jasnější a sjednocená. Zamezte nežádoucí tvorbě vrásek s jedinečným vyhlazujícím krémem L´Oréal Paris Revitalift Magic Blur! (zdroj: notino.cz)







Celkový Dojem

Krém je naprosto úžasný. Rychle se vsákne, nemáte po něm mastnou pleť, nic. Plet děla absolutně nádhernou bez nedokonalostí. Hlavně pleť je po krému nádherně hydratovana, což je plus. Mé hodnocení je 10/10, nemám jediné negativní stránky. Jediné slovo Dokonalost:) Více informaci můžete nalézat zde

Žádné komentáře:

Okomentovat