https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

středa 22. února 2017

Maybelline SuperStay Better Skin korektor pro perfektní vzhled, Recenze





Maybelline SuperStay Better Skin korektor pro perfektní vzhled


 
 
 
 
Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Maybelline korektoru který jsem si zakoupila před měsícem. tento korektor jsem si zakoupila na notino.cz, bohužel jsem ho neviděla nikde v drogerii, a jedině jsem ho zahlídla na webových stránkách. Byla jsem moc zvědavá, jaký korektor bude. Snad se Vám recenze bude líbit :)
 



Maybelline SuperStay Better Skin korektor
 
 

 
 
 
 
Maybelline korektor patří k cenově dostupným korektorům. Cena se pohybuje kolem 100kč, což není špatné. Maybelline SuperStay Better Skin Korektor patří do kolekce Maybelline s make-up, pudr, a tento korektor. zatím jsem s kolekce nic jiného nevyzkoušela ale moc ráda vyzkouším ještě něco z kolekce. Všechny produkty jsou cenově užasné :).
 Korektor jsem si koupila Medium, jak ale vidíte na fotografií je trošku tmavý, což bych si představovala jinak. Medium je pro mne tročku světlejší barva. Korektor se dobře roztírá, a hydratuje. Budete akorát potřebovat větší množství produktu, aby se zakryly všechny nedokonalosti. Aby korektor vydržel, hlavně si dejte po korektoru trošku pudru, hlavně pod oči, protože jinak skoro žádný korektor nevydrží. Nejspíše zkusím ještě z této řady pudr, abych vám dala nějaký dobrý typ na příště :).
 

 

 
 
 

Maybelline

Historie značky Maybelline sahá do roku 1915, kdy si mladá Američanka jménem Mabel Williams namíchala originální přípravek pro zvýraznění očí. Jejího bratra Thomase to natolik nadchlo, že založil společnost Maybell Laboratories a začal se věnovat prodeji řasenek. Netrvalo dlouho a ženy po celých Spojených státech poptávaly Maybelline. Ve druhé polovině devadesátých let se Maybelline stala součástí kosmetického gigantu L'Oréal Group. Její cíl nicméně zůstal pořád stejný - nabízet zákazníkům prvotřídní a zároveň cenově dostupnou dekorativní kosmetiku.V současnosti se Maybelline může pyšnit tím, že spolupracuje s předními módními návrháři na vytváření trendů v oblasti krásy. Nespí však na vavřínech a neustále se snaží své produkty inovovat. Oční stíny, laky na nehty, lesky na rty a další produkty značky Maybelline se snadno aplikují a mají dlouhotrvající účinek. Jsou efektní a v neposlední řadě bezpečné. Díky těmto vlastnostem si získaly obrovskou oblibu mezi profesionálními vizážisty.Kosmetika Maybelline je synonymem dokonalého nalíčení. O jejích mimořádných kvalitách svědčí i skutečnost, že ji používá celá řada slavných osobností - například Miranda Kerr, Gigi Hadid nebo Adriana Lima. (zdroj: notino.cz)
 
 
 
 

Celkový Dojem



Korektor stojí kolem 100kč, což je dobrá cena. :) Možná menší mínus je velikost korektoru, a mohlo by být i více druhů korektoru. Jinak je korektor dobrý, není špatný, ale zase není nejlepší. Důležité je, že se nezarývá do vrásek, to úplně nesnáším. Na více informací se můžete podívat zde.  

Žádné komentáře:

Okomentovat