https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 8. května 2017

Givenchy Dahlia Noir dárková sada, RECENZE








Givenchy Dahlia Noir dárková sada







Ahoj, mám tady pro Vás novou recenzi o Dahlia Noir parfém od Givenchy. Dokonce jsem si i zakoupila dárkovou sadu, protože byla výhodnější při koupi a moc jsem chtěla vyzkoušet parfém, taktéž i krém. Myslím si, že dárková sada je perfektní jako dárek k vánocům, ale také k narozeninám.  Parfémy od Givenchy jsou mé nejoblíbenější a tento parfém patří k ním :).




Givenchy Dahlia Noir




Značka Givenchy už delší dobu uvádí na trh Parfémy. A v posledních dvou letech začala značka Givenchy navrhovat i kosmetiku. Pokud si budete vybírat parfém od Givenchy, tak první, co Vás zaujme je cena. Musím uznat, že cena je vyšší, ale na druhou stranu, kvalita je výborná. Design vůně je jednoduchý, ale krásný. Moc se mi líbí světle růžová barva, která skvěle doplňuje láhvičku od parfému. 
Givenchy Dahlia Noir je spíše ženská vůně, ale na druhou stranu je i květinová. Nevím, proč, ale ve vůni cítím klid a svěžest. Určitě to není vůně, která patří mezi sladké vůně. 








Parfém patří k sladším vůním, myslím si, že není zrovna pro všechny a určitě si ho raději vyzkoušete v obchodě. Parfém vydrží i delší dobu na oblečení což je vždycky dobré. Celková Darková sada stojí kolem 1200kč, parfém sám stojí 1500kč. Myslím si, že je určitě lepší si zakoupit darkovou sadu, kterou můžete mít jako dekoraci, ale také jako uúložiště pro parfémy. :)


Hlava: mimóza, pepř, mandarinka
Srdce: pačuli, růže
Základ: vanilka, santalové dřevo





Celkový Dojem
Parfém má u mne jedničku! Krásná vůně, pro ženy, které chtějí cítit eleganci, a cítit se úžasné. Vůně vydrží, a během dne ji cítíte nám oblečení. Možná pro Vás bude mínus cena, ale na druhou stranu Vám vůně vydrží a nemusíte se každou chvíli střikat. :) Já si myslím, že dárková cena je lepší koupě než samotný parfém. Výborný nápad pro dárek nebo pro nějakou událost. Dárková sada vždy potěší. :)Pro více informaci se můžete kouknout zde.



Žádné komentáře:

Okomentovat