https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 22. května 2017

W7 Cosmetics The Honey Queen tvářenka se štětečkem, Recenze







W7 Cosmetics The Honey Queen tvářenka


Dobrý den, mám pro Vás novou recenzi o tvářence the Horný Queen od W7 Cosmetics. Asi, jak jste zjistili, tak W7 Cosmetics, patří k mé oblíbené značce. Tato značka má skvěle ceny, a také produkty vydrží. Jelikož léto je za dveřmi, tak stále hledáme nové bronzery, tvářenky, nebo highlighter. Sand Vám pomůži s výběrem :).  

W7 Cosmetics The Honey Queen



 The Honey Queen tvářenka je spíše do hnědo-oranžové barvy, která vynikne na sluníčku. Tvarenka má několik barev, která můžete mixovat nebo použít jenom nějakou barvu. Já nejraději miluji barvy dohromady. Nejlepší je na této tvářence, že nemusíte tvářenku nosit jenom v létě, ale i na podzim, protože barva není až tak vidět. Barvy jsou velice přírodní, a není to nějaký velký make-up. 




Na fotkách můžete vidět, jak je barva třpytivá a přírodní. Velice elegantní s myslím si, že každá pleť ať už opálena nebo ne, vždy vypadá na, každé pleti dobře. Cena tvářenky se pohybuje kolem 130-150kč. Cena je výborná, a zatím už mám tvářenku 3 měsíce. 


Moc se mi líbí balení, které Vám ihned napoví asi, jak bude tvarenka vypadat zevnitř. Hneodo-oranžová barva je krásná, plná energie. Třpytky naprosto zbožňuji, a nedám na ně dopustit. Myslím si, že tato tvářenka je srovnatelná s dražšími značkami, které mají o hodně dražší produkty. 



Celkový Dojem

Tvářenka pd W7 Cosmetics je výborná. Jak můžete vidět na fotografií, tvářenka je velice pigmentu a a, a určitě to není ztráta peněz. Tvářenku můžete požívat na více způsobu.Občas tvářenku používám na lícní kosti a také na krk a občas i pod krk. Tvářenku může využít více druhu pleti, kde Vám zvýraznit Vaší pleť. Na více informací se můžete podívat zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat