https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

úterý 2. května 2017

Calvin Klein Downtown parfémovaná voda pro ženy, Recenze









Calvin Klein Downtown parfémovaná voda pro ženy




Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Calvin Klein Vůni Downtown. Tato vůně má samé dobré recenze, tak jsem si jí musela vyzkoušet :). Rozhodně je cenově dostupná, a všude jí seženete. :) 




 Calvin Klein Downtown 








Calvin Klein vůně nepatří mezi novinky, ale já jsem se o ní dozvěděla před pár měsící. Už jsem měla pár parfému od CK, ale nepatří zrovna mezi mé favority. Koupila jsme si tedy 50ml, za 550 kč. Cena je srovnatelná. Vzhled vůně je hezký, a působý na mě čistě, a elegantně. Krabička je krásně růžová, což můžete koupit i menším slečnám :). Calvin Klein Downtown je spíše sprotovní vůně, která symbolizuje ženu květinovou příchutí. Vůně obsahuje hlavně květiny a ovoce. Spíše čekejte, že tato vůně je sladší. 







Popis:

Podmanivá dámská vůně Calvin Klein Downtown symbolizuje intimní svět každé ženy, který neobsahuje žádná pravidla. Tato velice originální vůně se skládá z okouzlujících květinových a dřevitých akordů, které skvěle podtrhnou vaše sebevědomí a dají vyniknout vaší individualitě.
V úvodu vůně Calvin Klein Downtown vás dokonale osvěží šťavnaté citrusové a ovocné akordy, které jsou posléze doplněny vůní čerstvě natrhaných květin a protikladného koření. Hřejivý závěr vůně se skládá z tajuplných dřevěných not a smyslného pižma. Světle růžový flakon vůně Downtown vyniká svým jednoduchým a zároveň velice ženským designem. Výrazný stříbrný uzávěr vůně s fuchsiovým odleskem dodává celému flakonu úchvatný a velice moderní ráz. Kruhový tvar flakonu vyjadřuje jedinečnost každé ženy. Vůně byla uvedena na trh v roce 2013.
Tváří vůně Calvin Klein Downtown se stala mladá půvabná herečka Rooney Mara, která představuje ženu žijící ve vlastním světě, která je osvobozena od veškerých očekávání. Za všech okolností zůstává věrná sama sobě a má svůj osobitý styl. Tato výjimečná a vzrušující vůně značky Calvin Klein se perfektně hodí pro celodenní nošení i pro všechna roční období. (zdroj: notino.cz)



Hlava: švestka, tuniské neroli, hruška, bergamot, italský citron
Srdce: lístky fialky, gardénie, růžový pepř
Základ: vetiver, cedr, pižmo, benzoin, kadidlo




Celkový Dojem



Calvin Klein DownTown je dobrá vůně, pro někoho, kdo má rád sportovnější a volnější vůně. Jediné, co mně mrzí je, že moc nevydrží. Bohužel je to tak, po půl hodině jsem nic necítila. Na druhou stranu, vůně stojí kolem 500kč, což je dobré za značku, i za kvalitu. Na více informací se můžete kouknout zde

Žádné komentáře:

Okomentovat