https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

neděle 23. července 2017

SALOOS Vegetable Oil - Ricinový a Avokadový Olej








SALOOSVegetable Oil







Ahoj, mám pro Vás novou recenzi o Ricinovém oleji a Avokadovém oleji. Tyto olejíčky jsem si zakoupila před pár měsící protože jsem chtěla vědět zda doopravdy fungují. Olejíčky jsou velice dostupné, a ceny jsou výborné. Snad Vám má recenze poradí a nebo pomůže s výběrem :).



Bio Avokadový Olej






Avokadový olej jsem si musela zakoupit, už kvůli tomu, že avokádo miluji a používám ho na pleť i na vlasy. Avokádo je výborné a hlavně zdravé. Avokádo má hrozně moc vitamínu, určitě je lepší, když je natural, ale i v olejíčku máte hodně vitamínu.
Nejvíce olej používám na pleť k večeru a také na vlasy. 




Bio avokádový olej Saloos podporuje regeneraci pokožky, příznivě působí na obnovu buněk a změkčuje ztvrdlou kůži. Má přirozený UV-faktor 2 až 4. Avokádový olej obsahuje vysoký podíl vitaminů jako je A, E, D, lecitin a řadu minerálů. Díky tomu je vhodný i pro pokožku postiženou lupénkou.



Bio Ricinový Olej





Ricinový olej, používám každý den na obočí a řasy. Hlavně na večer, když jdu spát. Zkouším jí mixovat s arganovým olejem. Cena lidová oproti konkurenčním výrobkům, séra jsou zbytečně vyhozené peníze. Při aplikaci je nutné si dát pozor, aby se vám nedostal do očí, proto musíte si dávat menší množství. Účinek je výborný a viditelný (spíše až po nějaké době).





Ricinový olej Saloos intenzivně podporuje regeneraci pokožky, pomáhá odstranit některé druhy bradavic a je vhodný k péči o pooperační jizvy. Ricinový olej zároveň perfektně hydratuje pokožku a lze jej použít i na teplé obklady bolestivých svalů nebo kloubů. (notino.cz)


Celkový Dojem


Oleje od značky Saloos jsou velice kvalitní, a vydrží delší dobu. Jeden olejíček stojí kolem 99kč, záleží jaký zrovna potřebujete a kde je kupujete. Na více informací se můžete kouknout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat