https://www.facebook.com/pages/Fashion-Obsession/481170435300249?ref=settings

pondělí 24. října 2016

Estée Lauder Perfectly Clean čisticí pěna 2v1, Recenze





Estée Lauder Perfectly Clean čisticí pěna 2v1




Ahoj, mám tu pro Vás novou recenzi o Estée Lauder Perfectly Clean čistící pěnu. Jelikož ráda zkouším nové produkty, a ještě raději produkty, které rychle odličují a s maskou v jednom. Nejsem si jistá ale tento produkt přišel na trh v roce 2015.



Estée Lauder Perfectly Clean

 
 
Čistící pěna Estée Lauder má účinky, odstraňuje nečistoty a make-up, maximálně vyživuje a hydratuje, nevysušuje pleť a předchází nepříjemnému pnutí. Myslím si, že všechny tyto vlastnosti obsahuje. Mně osobně nejvíce pomáhá k čištění pleti. Vždy používám produkt k odstraňovaní make-upu a hlavně po čistění pletí mám pleť čistou a hydratovanou.
 
 
 
 
 
Pěnu používám buď ráno, když pleť potřebuje extra výživu nebo až příjdu z práce domů, a cítím, že pleť je unavená. Konzistence je hustá a hutná. Stačí doopravdy malé množství, klidně i množství, které je na fotce. Nechám pěnu na pleťi tak 5-10minut. Po 10minut, pěnu smyju opatrně vodou, a dávám pozor aby se pěna nedostala do očí, protože to vážně pořádně pálí :D.
 
Čistící Pěna je vhodná pro všechny typy pleti. Ideální pro normální až smíšenou pleť.
 
 
 
 

Popis:

Estée Lauder Perfectly Clean čisticí pěna 2v1 představuje šetrnou péči pro denní čištění a hydratační masku v jednom! Osvěžující, bohatá pěna šetrně a přesto důkladně čistí. Pleť zbaví nečistot i ucpaných pórů. Jemně odstraňuje make-up bez toho, aby pokožku podráždila nebo vysušila. Vhodná je pro všechny typy pleti. Ideální pak pro normální až smíšenou, která potřebuje vyváženou péči.
Estée Lauder Perfectly Clean čisticí pěna 2v1 slouží dvěma způsoby: k dennímu vyčištění pleti nebo jako tříminutová hydratační masku. Výsledkem je hladká, zdravá a zářivá pleť, která netrpí pnutím nebo zbytečným vysušováním. (zdroj: notino.cz)



Celkový Dojem

Estée Lauder Perfectly Clean čistící pěna je skvelý produkt, který vlastně obsahuje 2v1. Můžete ho používat jako masku nebo jako já, jako odličovací kosmetiku. Jelikož je to vlastně pěna, tak stačí malé množství protože pěna se nafoukne. Čistící pěna má 150ml, a cena se pohybuje kolem 645kč. Patří mezi dražší produkty, ale čistící pěna Vám vydrží delší dobu. :) Pro více informací se koukněte
zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat